USA - Het zonnige Malibu, Santa Barbara en San Luis Obispo
Wanneer? Dag 4 van onze roadtrip
Waar? Malibu, Santa Barbara, San Luis Obispo (Californië)
Hotel? Sunbeam MotelWHAT TO DO?

*** MALIBU ***
Malibu met z'n typische idyllische villa's op palen vlak aan de zee. Prachtig gewoon. Een leuk weetje is dat er een verkeersbord uithangt die het je verbiedt om te dicht bij de huizen te komen. De vloedlijn van de zee is namelijk de grens tot waar je mag wandelen.

Adres? 25443 Malibu Rd, Malibu


*** SANTA BARBARA ***
Wat leuk is hier in Santa Barbara, is dat je met je auto op de pier kan rijden. Op het einde kan je je ook even parkeren om te genieten van het uitzicht. Let wel op, het waait hier nogal veel!


*** SAN LUIS OBISPO ***
San Luis Obispo, een heel gezellig dorpje om 's avonds te overnachten. Wij hadden het geluk om er op een donderdag te zijn, want wekelijks staat het centrum dan vol met eetkraampjes. Ook alle restaurants voorzien dan een kraampje met streetfood voor hun deur.

Ook leuk om te zien, maar misschien een beetje vies, is de Bubblegum Alley. Een steegje vol met kauwgum aan de muur!HOTEL

We verbleven in 'Sunbeam Motel', een eenvoudig maar comfortabel motel op wandelafstand van het centrum van San Luis Obispo. Ideaal dus om te voet naar een lekker restaurantje te gaan zonder een BOB te moeten aanstellen om terug naar het hotel te rijden!

Na een goede nachtrust, maakten we ons klaar voor een nieuwe dag langs de Pacific Coast Highway. meer hierover volgt in een volgende blogpost!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten