Kong Wobbler, het ideale tijdverdrijf voor je hond


Het perfecte speelplezier en tijdverdrijf voor je hond? Dat hebben wij ontdekt met de Kong Wobbler! Je kan de Kong makkelijk opendraaien en vullen met (kleine) droge hondenbrokken. Het 'speelgoed' zorgt voor de perfecte afleiding als onze hond Toby even alleen moet blijven, de tijd vliegt sneller voorbij. Daarnaast vinden we ook dat hij hiermee trager leert eten in plaats van alles ineens op te schrokken (is dus beter voor z'n spijsvertering). Ook om z'n vaardigheden bij te schaven is het niet slecht natuurlijk.


Hoe werkt het precies?

Doordat je hond de Wobbler met zijn snoet of poot aanraakt, wiebelt en draait en rolt de Wobbler onvoorspelbaar over de grond en verdeelt het zo de hondenbrokken door een gat van ongeveer 2 cm groot.

In het begin keek onze hond Toby gewoon toe en begreep het principe niet onmiddellijk. Na een half uurtje à een uurtje voor te tonen hoe het juist werkt, begon hij met veel plezier en aandacht zelf met de Wobbler te spelen. Als beloning valt er dan af en toe een lekker brokje uit.

Ondanks het feit dat onze hond een grote speelgoed-bijter is, krijgt hij de Wobbler niet kapot. Gelukkig maar!


Kortom, een echte aanrader!
Wij hebben dit gekocht aan een voordelige prijs bij Bol.com: Klik hier om rechtstreeks naar het product te gaan.Onze Toby:Geen opmerkingen:

Een reactie posten