BOUW - 1ste levering Sack Zelfbouw
Om alle zelfbouwpakketten al eens rustig te kunnen bekijken vooraleer aan de slag te gaan op onze werf, lieten we onze eerste bestelling (afvoeren, sanitair en ventilatie) al tijdig leveren bij ons thuis.

Na alles uitgeladen was, kregen we uitleg van de technieker van Sack. Alles werd doos per doos goed overlopen. De collectoren werden ook stuk per stuk overlopen welke voor waar bedoeld is.
Een tip: bekijk op voorhand al eens alle handboeken en DVD's zodat je al wat voorkennis hebt. Op die manier kan je alle geleverde materialen beter een plaats geven in het volledige verhaal.

Normaal tekent de technieker ook de technische ruimte uit met krijt op de muren, maar aangezien dit moeilijk gaat in ons prefab-verhaal (de binnenwanden komen pas later), tekende hij alles uit op een kartonnen doos en nam er een foto van.

We kijken alvast uit om op de werf effectief zelf aan de slag te gaan! We voelen ons goed voorbereid aan de hand van de vele gekregen informatie, de handboeken en de DVD's. Zonder deze voorbereidende hulp zou het ons zeker niet lukken.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten