Snackbar met schepsnoep voor honden
Hondensnoep, alle honden zijn er dol op (want geef toe, wij snoepen zelf ook al eens graag). Daarnaast zijn hondensnacks natuurlijk ook nuttig: ze zorgen voor een gezond gebit, zijn noodzakelijk tijdens het trainen van je hond, ze zorgen voor wat bezighouding en ze geven de nodige variatie in je hond zijn voeding.

Enige tijd geleden heb ik ontdekt dat de winkelketen Maxi Zoo een leuke snackbar heeft met 'schepsnoep'! Ergens geeft het ook wel een nostalgisch gevoel, want wie was er als kind nu niet dol op die snoepbakken om je zakje met snoep aan te vullen?

Je mag een plastieken doos nemen uit het rek en deze dan zelf vol scheppen met hondensnacks uit de voorziene snoepbakken. Er staan ook reeds gevulde dozen, maar het is natuurlijk veel leuker om zelf je doos te vullen met de soorten, smaken en groottes van snoepjes die het best bij je hond passen.

Een volledig gevulde doos kost 6 euro, wat mij een goede prijs lijkt.


Toby is alvast fan!
Waar kopen jullie je hondensnacks? Of misschien hebben jullie ook al eens aangeschoven aan deze snackbar? Laat gerust een reactie na.Geen opmerkingen:

Een reactie posten