Have a beer with your best friend... the dog!


Onder de slogan 'Have a healthy beer with your best friend', werd het Belgische bier 'Snuffle Dog Beer' op de markt gebracht!

     Foto: Food n Drink

Snuffle is het eerste bier voor honden. Al moet je dat (gelukkig) niet al te letterlijk nemen! Het is een biertje in de sociale zin van het woord. Technisch gezien is Snuffle geen echt bier natuurlijk. Er zit geen alcohol in en is niet-bruisend. Want geef toe, niemand heeft nood aan een dronken hond!
Al wordt het bier wel gemaakt in een échte brouwerij, maar in plaats van alcohol voegen ze rund- of kip-extracten toe.

Het flesje moet alvast niet onderdoen voor een mensen-biertje. Mensen drinken al graag eens een pintje met hun beste vrienden, dus vanaf nu kan dat ook met je andere beste vriend: je hond! Al zal je hond het beter uit een kom opdrinken dan uit een glas of flesje.

     Foto: Blog rollende biertonIn ons land vind je het al in een 60-tal winkels. In andere landen zoals Duitsland, Engeland, Hongkong en Zuid-Korea groeit het succes zeer snel en gaat Snuffle al vlotjes over de toonbank. In Groot-Brittannië zou je het blijkbaar al in pubs kunnen verkrijgen!

Al kan je het momenteel bij ons nog niet op café verkrijgen, hem thuis eentje serveren terwijl jij jouw fris pintje opdrinkt tijdens de feestdagen, lijkt me wel eens gezellig. Laten we zeggen dat het eens leuk is als verrassing voor je hond.

     Foto: Food n Drink

Eén flesje 'Snuffle Dog Beer' zou ongeveer 2,40 euro kosten. Maar het is niet omdat mannen soms durven te beweren dat enkele pintjes een broodmaaltijd zouden kunnen vervangen, dat dit ook voor je hond telt.

Wil je weten waar je bij ons zo'n biertje kan kopen?
Surf dan snel naar deze link: Klik hier.
P.S.: ook katten zouden het wel smaken.


Heeft jouw hond al eens een hondenbiertje gedronken?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten